SENANG CARI

19 October 2010

PANAS!!!............cuaca lahhhh...

salam..
cuaca kat Kedah la ni dah tak menentu...sat panas...sat hujan.
kelmarin dgn hari ni panas terik...tp kelmarin lg teruk.perit rasa.eheh.....ni baru panas dunia kannnn....akhirat besok????
panas2 gini mmg kena minum banyak air @ ayaq....
dapat ais kacang macam ni pun best jugak..

dak pun fresh oren ni hah

tapi kedai2 makan kat area ni dah tutup.malam nanti baru buka balik.
yang ada kat depan ni adalah gerai ayaq nyoq @ air kelapa....
tu pun ok jugak kan?
satgi nak pi beli...jom!!!!

atas meja makan kat restoran pun dia boleh menari...
alahai budak!!!!!

4 comments:

SURIA AMANDA said...

oh..abc...
oh fresh orange
air kelapa...???oh..dalam keadaan mcm ni boleh ke Lisa minum air kelapa?

ieda said...

lisa...
honestly...akak pun tak tau.tp kalau was2 baik tak payah...minum air masak ja.

makdara TERdiva said...

nak ABC!

kakyong said...

saya nak ABC satu....!!!