SENANG CARI

21 October 2010

KENANGAN DARI SARAWAK

salam..
pagi tadi terima envelope koko ni...









buka kat dalamnya ada barang ni...

thank you very much LISA
i like it....
akak mmg suka kumpul keychain (& fridge magnet).
taklah beria2 mencari tapi kalau jalan2 ke mana2 mesti beli buat kenangan.
Sarawak mmg tak pernah sampai lagi.so bila dapat key chain ni konon2 macam dah pernah sampai la kannnn......hehehe..
thanx again LISA.

3 comments:

SURIA AMANDA said...

sama sama kak..Lisa pun mmg pengumpul dua benda tu...sharing is caring kan?

DrSinga said...

yuuuhuuu iedaaa... :)
puas saya klik2 link kat komen awak kat blog saya tuu...tara jumpa lah ini blog guna tu..
.
godek sana sini baru boleh..
:)

ieda said...

lisa...
kalau ada lagi bgtau nah...haha...(muka tak malu)

drsinga...
awat jadi macam tu????anyway..thanx sb sudi juga datang.