SENANG CARI

07 October 2010

DAPAT SURAT CINTA

salam...
dah lama juga tak dapat surat cinta.malam tadi dapat sepucuk...bukan dari hbby tapi daripada nurul.saya balik lewat mlm tadi sb pegi rumah depan.dia dah nak tidur maka terpaksalh dia buat surat cinta.mmg dah jadi habit budak nurul ni...bagi notes.kadang2 nak suruh buat teh waktu pagi pun dia bagi notes.actually saya suka baca notes @ surat cinta dia ni...nanti dapatlah ayat pelik2.
malam tadi dah siap2 nak tdo hbby bgtau ada surat adik letak kat peti ais (lekat kat pintu peti ais guna FM).terlipat...siap digam lagi.tergelak saya...macam ada rahsia besar plk.
kat depan tulis ni....

nilah isi surat tu...
ingatkan apalah tadi.
ayat standard KEDAH...haih!!!...

cuba tengok time nie..
ada kaaaa petang????ish!!!malam la dik ooiiii....

siap sign lagi...
'adik' plk tu

8 comments:

SURIA AMANDA said...

sweeettt jer...

KLMari said...

My eldest pun rajin bagi surat gak...buatkan kad rayalah...since dari tadika lagi...Ni adik yang 3 tahun pun nak nak ngikut...tapi sebab lom tau nulih lagi, dia plak pesan mommy nanti tulis surat cinta kat Yan tau...tulislah ABC...apo apo ajelah nak oi...:)

~chekuna~ said...

sweetnyer nurul.. i like..:)

ieda said...

lisa...
one day akak letak kad2 dia yg lain...mmg lawak.

KLM..
sabar jelah...layankan saja.

Chekuna...
kalau surat minta maaf lg best baca.

maza said...

Dia ikut waktu GMT tu.. heheheh

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

kihkihkihkih...
lawak la adik nurul tu...
so sweet...

A.I said...

haha...cerdik sungguh! siap bersurat2 bagai.. ;)

kakyong said...

very sweet....