SENANG CARI

19 September 2010

SANTAI HUJUNG MINGGU

salam...
selamat bersantai menghabiskan biskut raya kepada semua yang bercuti pada hari Ahad.saya dah start kerja.cuti saya adalah semalam @ kelmarin bg org kedah.beraya sakan ke Perak & Kulim sampai pk 12 tgh malam...nanti cerita kemudian sb gambar tak load lg.

hari ni kita layan mata tgk few captions aksi nabila di hari raya.

amalan baru...baca doa lepas salam...
haih..macam2 idea baru dia ni.
dia terperasan umie nak ambil gambar sebab tu tergelak...
soooo cute.
sambil beraya..tolong sapu sampah kat rumah orang.
kat rumah sendiri tak mau buat pulak.
bebai @ naik angin bila umie angkat masuk kereta..
kita dah kalut nak keluar dia boleh nak jalan2 meronda lagi..ishh...
aksi akrobatik dalam kereta bila dah boring main.
first time dia buat macam ni.semestinya lah kena marah.

seronok beraya dgn nabila tahun ni sb dia semakin bijak
& semakin faham keadaan sekeliling.

7 comments:

Yasmin Nabilah.. said...

mak aii..cekcinyer Nabila tak pakai baju..hehe..

comel betul dia pakai baju kurung..seronok tgh telatah dia..:)

abangfaizul said...

amboiihhh geramnye tengok nabila... nak cubit2 je anak dara akak tu. hehehe...

ieda said...

ina...
lagi selesa tgk dia tak berbaju...hehehe

abangfaizul..
cubit2 manja boleh saja..

kakyong said...

heheh.. mcm2 aksi... comel.. dah pandai baca doa ya...

ieda said...

kakyong..
dia tiru jer apa org buat..entah apa dia baca pun tak tau.

SURIA AMANDA said...

alahai..cantiknya dia pakai baju kurung....comel sangat..geram Lisa tengok..

ieda said...

Lisa...
dia buat catwalk lg best...jalan tonggek2...hahaha