SENANG CARI

28 September 2010

LAGI ANAK HILANG..

salam..
saya buka maybank2u sekejap tadi.kat front page ada gambar anak comel ni..lagi satu kes kanak2 hilang.saya tak terbaca plk cerita ni dalam paper.termiss kot.saya tak tahu detail cerita ni..anybody knows????boleh share.
anyway sesiapa yang ternampak sila laporkan kepada balai polis berhampiran..
diharapkan baby ni ditemui dalam keadaan selamat.
A 2 year old child, Lee Xin Ru has been missing since 21st September 2010.

6 comments:

SURIA AMANDA said...

rasanya xde pun keluar kat paper...

A.I said...

eh, takde pulak terbaca dlm paper. mudah2an selamat la budak tu. tak tau nk diga,barkan perasaan bila ilang anak ni. isk..

Azma said...

tul tu..saya pun ternampak gambar anak ni masa buka maybank2u pg tadi.. smg cpt ditemui& selamat...

fini mahadami said...

tak terdengar pulak kes ni.. Risau tgk situasi skrg yg semakin merbahaya..
Semoga selamat dijumpai lah hendaknya..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sedih dengar berita kanak2 hilang ni. terbayangkan anak2 kita....

ieda said...

lisa..
ingatkan akak jer yg tak perasan.

AI..
hilang dalam rumah pun dah suspen..inikan plk tak tau hilang ke mana...

Azma..
moga selamat...amin..

Fini..
tak seronok kan macam ni?rasa macam tak boleh percaya kat sapa2 pun.

Fiza..
moga Allah lindungi anak2 kita semua.