SENANG CARI

14 August 2010

SURATAN @ KEBETULAN

salam..
saya tinggal menyewa sementara menunggu rumah baru siap..insyaAllah awal tahun depan.rumah yg saya beli dulu kini dihuni oleh ibubapa & kakak saya.rumah sewa dgn rumah yg parents saya duduk ni dekat je..berselang 2 pintu & membelakangkan each other..so rumah tu saya panggil rumah depan..rumah yg saya sewa ni rumah belakang.
kebetulannya..jiran rumah belakang adalah guru sekolah menengah saya.dia mengajar matematik tambahan masa saya form 4...subject yg sgt2 saya tak suka.cikgu pun masih boleh ingat saya walaupun dia ajar saya masa thn 1985...almaklum...student corot (tp utk add maths saja)..SPM pun dpt C5...sib baik tak fail...sungguh menspoilkan sijil!!!

kebetulan yg ke 2 adalah saya & cikgu ni ada kelisa..
tengok nombor plet kereta kami..

beza satu saja & berturutan plk.
7250 & 7249

kebetulan ke 3..
avanza saya hitam
myvi anak cikgu ni jg hitam..
nombor plet juga berbeza satu nombor saja..cuma yg ni tak berturutan.
avanza...6751
myvi...6951

kebetulan yang ke 4..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
abis dah...hehehehe


4 comments:

JMY said...

kelisa tu, kebetulan yg sgt best..

ieda said...

JMY..
tu lah...suami yg perasan.biasalah org perempuan ni tak ambik kisah hal2 no plet ni.

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

kakyong said...

best juga kan bila ade kebetulan ni.. life feel connected...