SENANG CARI

13 August 2010

RAHSIA TARIKH LAHIR

salam..
pernah attend ceramah "rahsia tarikh lahir Dr Azizan"?saya pernah..mmg best cara penyampaiannya.percaya atau tidak terpulang kpd diri masing2.tp bila dikaji mmg ada kaitan peribadi seseorang dgn tarikh lahirnya.
bukan nak cerita ttg ceramah tu pun sebenarnya...intro jer..
kisahnya saya buka Yahoo pg ni & ada cerita ttg baby comel ni kat US.


tarikh lahir yg sgt special...
8.9.10 pada pukul 11.12 pm....
berat 6 paun 9 oz....beza sikit je..kalau 6 paun 7 oz lg cantik..
ibunya masuk labour room dari pg tapi tunggu 11.12 pm baru dia nak keluar.
nama bb ni Ella Rose Riehle...sgt comel!!!!!

saya pernah ada patient seorg bb last year.saya mesti tgk tarikh lahir tiap2 bb sb ia berkaitan dgn rawatan..baby ni lahir pada 8.8.08..saya cakap kat mak dia kalau pk 8 jg kan best.then mak dia cakap.."mmg pun dr...pukul 8.08 pg"...sib baik tak 8 kg...hahaha.

7 comments:

ann @ hatiberbunga said...

cantiknya tarikh lahir gitu!

asyraf lahir 5hb 5. tapi tahun 2008 la. hehe..

Kauthar said...

uih..kalau 8kg jenuh la nooo..:D

Noina said...

yeke kak..hehe..cantik la no. 8 tuh..bertuah betul..:)

Azma said...

hihi..nsb baik g blog ieda. kalau x, mmg tak tau la apa isi berita ni. Buka internet td trs kluar gambar baby ni tp saya terus g ke facebook. Tak baca pun.. :D
p/s : kalu 8 kg camne la rupa maknya masa pregnant ekk?? :)

Pnut said...

Alesya lahir 090608, sipi sikit je nak cun eheheeh patut pi hospital 080608, ehehehe

ieda said...

ann..
0505 pun cantik gak..

kauthar...
8 kg??muka bb mesti macam pau..hehe

ina..
chinese mesti suk kalau dapat tarikh ni.masa akak kerja hospital dulu ada jg indian & chinese yg request tarikh tertentu utk bersalin..(operatelah).

azma...
ketagih FB ni..

pnut..
9/6 tu pun dah prem..nak awal lg?hehehe

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.