SENANG CARI

22 July 2010

AKU ADALAH AKU..

salam..
saja cuci mata.
siapa dia???
penuh confident..
tetiba...aaawwwww!!!!!
ohhh.....belum cukup umur rupanya....
tak kisahlah...
janji boleh ride macam ni





jgn marah atan
melawak jer
apa2 pun
*
*
*
kamu adalah marsyall yang paling best!!!
p/s...dia adalah lelaki sejati


7 comments:

Rizziela said...

Dia pakai helmet gaya mcm berbadan sasa ajer

Ain said...

jeles tengok budak2 main jongkat jongkit agaknya....

hahaha...

ieda said...

rizziela..
tu la..first time jumpa dulu mcm tak caya..dia ketua marsyall nie..

ain..
gamak nyer lahhh..hihi

miemiey said...

auwwwwwwwww...machonya..pjm moto jap..ngeh...3x...asyik maen moto tu tak sempat main jongkang jongkit tu..

ieda said...

miemiey...
hahaha...ke jongkang jongkit tu dah nampak mcm motor??

kakyong said...

masa kat atas motor nampak cam tough jer.. rupanya keding ya org nya.. x pa, janji rock.. & tak merempit tanpa alat keselamatan... ;)

ieda said...

kakyong..
ketua marsyall tp lebih kecik drp anak2 buah dia.