SENANG CARI

28 June 2010

LINGKUP DIKERJAKAN BUDAK NI...

salam...
beberapa hari lepas saya kemas rumah.tengok tin2 ni dah berhabuk.buang saki baki biskut pastu saya basuh.esoknya dah kering saya letak kat meja tepi.cadangnya nak simpan buat isi kerepek masa raya nanti..takyah beli tupperware tambahan.
sekali mek kecik ni nampak plk.maka jadilah hak peribadi dia.
multi purpose plk jadinya..
dia buat gendang,tiang gol,kerusi,alas pijak,bola....
bab buat kerusi & alas pijak tu lah yg menjahanamkan tin2 tu..
tghari td saya balik tgk tin tu dah jadi gini...

bentuk ntah apa2 dah
hmmm...masuk tong sampahla jawabnya...
pandai la budak kecik ni..

8 comments:

SURIA AMANDA said...

actually akak kena bangga sebab dia creative kan?hahahahaha

mazni said...

Banyak sungguh idea si nabila ni yea...tapi bagus tu akak perkembangan minda yg meluas

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hehehe...
nabila...sungguh kreatif. beli biskut lain gamaknya, kumpul tin lain. bijak,bijak!

ieda said...

lisa...
bangga tu bangga la jg..tp bab rosakkan barang yg tak tahan nie..

mazni..
takyah susah2 beli mainan utk dia..hehehe

fiza...
takmo beli..nak hamper...biskut tu dpt free ja..hahaha

Pnut said...

heheheh leh bayangkan Nabila ketuk mengetuk.. tak peduli orang keliling..cube kita usik dia, amek tin, leh bayangkan dia marah-marah..comeiii

kakyong said...

ieda,
anak2 kakyong pun suka main tin biskut..
ade jer idea depa..

ieda said...

pnut..
pukul 12 tgh mlm pun bergendang lg..sib baik jiran tak kisah.

kakyong..
jimat belanja.takyah beli mainan.

Asz said...

hahahaa ... pandailah nabila nih, sya tgk rupa tin tu terus tersengih sensorang ... nabila mmg kreatif .. clap .. clap!!!