SENANG CARI

20 June 2010

leceh...tak sedap..

salam..
tadi anak g pasar malam..kirim jagung cup.
saya sgt suka jagung..

makan tak tengok..pakai suap jer..
sekali rasa pedas2 sikit..
ait...tengok2...alahai!!!..
orang tu letak serbuk lada...


Drag and drop me
ishh...tak sedap la weii...
tapi kena makan gak..
berdosa plk kalau membazir..


7 comments:

Jiey^Mien said...

Kak, Jiey pun suka sweet corn neh!!
=)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

dia letak serbuk lada ke? hampeh betul...mesti lari rasa asal dia.

Rizziela said...

Sedap ker letak lada hitam

Nida said...

Salam ieda..

Nida belum pernah try lagi cup corn pedas ni.. mesti pelik rasanya..

ieda said...

jiey...
sedap kan sweet corn.

fiza...
mmg hampeh...hihihi

rizziela...
pada saya tak sedap.

nida...
mmg pelik la makan jagung rasa lada hitam...ish...ish..ish..
mana la org jual ni dapat resepi.

Pnut said...

Ieda-kami anak beranak semua pun peminat jagung.. kat rumah tu boleh kata seminggu sekali atau dua kali semingu buat cucuq jagung.. sbb pasar malam 2 kai seminggu, jadi time tu je dpt beli jagung..

sedap la kan, jagung ni, air jagung pun kami suka, dadih jagung tu pun sedap..ehehehe, siap letak jagung dalam tin lagi kalo buat dadih tu...

hahah panjang lak komen bab jagung..

ieda said...

pnut..
kat sini jagung gurun yang sedap..tp dah mahai.