SENANG CARI

04 May 2010

saya suka...

salam..
setakat ingin berkongsi..juga sebagai tatapan kemudian hari..
apa yang saya suka ttg habit en hbby?
ada habit dia yg saya tak gemar..tapi buat donno jelah kan..benda kecik.
cerita yang baik kan lebih elok..
ada banyak sikap dia yg saya suka.

tapi habit yg paling saya gemar..
bila balik lewat sb ada kerja kt luar....
.....dia tak kisah saya tido dulu
.....takde rules yg saya kena tunggu bukakan pintu
.....dia mesti msg bgtau agak2 pk berapa nak balik


.....the best part....dia mesti kiss few times kat muka saya sebelum dia tidur...most of the times saya tersedar tp buat2 lena..hehehe..
coz i enjoy that moment..luv it so much..terasa disayangi...
....thank you darling...i luv u....


so...habit suami yg paling anda suka????

3 comments:

Lelord said...

so sweet...uwaaaa darling jauh di mata

abangfaizul said...

waa... romantik. buat saya tersenyum pepagi ni... faizul dah singgah sini....

ieda said...

lelord...jauh di mata dekat di hati...

faizul...jgn lupa cara ini untuk isteri anda nanti ok...hehehe