SENANG CARI

15 February 2010

cuti hari tu.....

salam...
cuti chinese new year...sekolah nurul cuti seminggu..sekolah along cuti 5 hari..umie cuti ??? tak cuti pun...kerja..cari duit.
sabtu sehari sebelum CNY ingatkan nak keluar bawa bdk2 jln2 coz sabtu is my weekend off.



plannya nak ke

atau    

nak beli barang2 nabila (dua super ni ja yg dekat dgn rumah)



tapi mengenangkan jalan & super yg sibuk plus abahnya pun takde maka batallah segala hajat.lepak kt rumah jer..kemas2 belakang rumah yg dah jadi belukar.


budak nabila ni most of the time angin dia elok je







tapi kadang2 jadi macam ni juga..esp bila kita tak nak layan apa yg dia minta..





ni sebab nak main kamera tp umie tak bagi..


abahnya ke mana??
abahnya ke sini..
 
krabi thailand..
survey hotel untuk konvoi bln 3 nanti tp yg ni konvoi motor saja (selepas konvoi avanza) untuk kaum bapa..ibu & anak2 tak boleh ikut..
tak kisahlah kan..tak teringin pun nak naik motor sampai ke thailand tu..wat sakit badan jer..

(hbby dah sampai rumah 3.30 pg td..)

2 comments:

SURIA AMANDA said...

saya suka bila tgok nabila senyum...sweet and sejuk jer hati memandang..

ieda said...

suriaamanda..tq..