SENANG CARI

16 February 2010

biar betul nie ???!!!???

salam...
saja nak kongsi pandangan & kemusykilan..
pagi2 tadi baru sempat selak paper hari ahad(mmg selalu mcm tu..ketinggalan ketapi).
terbacalah kisah kt satu page ni..
rasa tak logik tp tak tau lah kan..
alkisahnya baby kpd penggiat seni ni lahir tak cukup bulan..dikira dari tarikh kahwin yg ditulis kt kolum tu baru sekitar 28 minggu @ 7 bulan (7/2009 sampai 2/2010)..
tapi berat masa lahir baby ni 4.43kg???? boleh ker??

tak taulah pulak kot2 wartawan silap tulis..so kpd wartawan tu harap dpt betulkan fakta kalau tersilap tulis..(macam la dia baca blog ni).

tapi kalau apa yg ditulis tu mmg dah betul...fikir2lah sendiri...


gambar sekadar hiasan...(fr google)



8 comments:

Jiey^Mien said...

Kak, saya pon baca gak..
Gile ahhh..
Dlm otak dok pikir, maybe 443 gram kot..
takpon 1.443
kalo 4.43 premie, cukup bulan tatau ah bape kg..
muahhahhaha..
dok tunggu gak neh kot ada pembetulan

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

susah nak kata...
harap fikiran melesetku tak betul.hehehe....

fariza said...

kak rasanya dia tulis suruh kita pikir sendiri...hehehehe..kalau tak masakan dia bagi tarikh masa kawin...

tapi harap-harap salah dengarlah..mcm jiey tulis tu kot...

ieda said...

jiey..patut kluar paper kan..baby premie terbesar..hihihi..

fiza..fikiran akak awal2 lg dah meleset.. wakaka..

fariza..kita tunggu mingguan m'sia akan datang.

A.I said...

kan kak? ai siap kira2 lagi dari tarikh kawen dia ;P kui kui kui..
yelah, baby biasa pon tak seberat itu. mula la otak aku ni pikir bukan2. ngeeeeee

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

i think its correct.coz my cuzen anak dia lahir 8bulan,n berat 4.2kg,c-sec. dia ikut pkembangan n nutrisi bayi dlm kandungan actually.n mcm kes budak lahir normal tp ringan 1.2kg mcm tu..allahualam

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Anonymous said...

beste en goedkoopste zorgverzekering wat zijn verzekeringen premies zorgverzekering eigen bijdrage zorgverzekering
2013
Also visit my web-site : http://www.studentenzorg.org