SENANG CARI

21 January 2010

KENA CAMPAK..

salam...
apa yang kena campak????
tak dak apa yang dicampak...cuma nurul yg kena demam campak..adusss..ntah dari mana dia dapat pun tak tau (ntah2 umie dia yg bawa balik virus ke rumah..hahaha..).tetiba ja hari isnin baru ni dia cakap dia demam.hari selasa dah nampak bintik2..confirm campak.sampai hari ni tak reda lagi.minggu ni langsung tak ke sekolah.boleh nampak betapa boringnya dia dok kat rumah.kena kuarantin..hihihi..tercongok la sorang2 kt rumah bila kami pegi keja.pagi ok lg sb ada along.tapi belah petang along p sekolah.tak tau lah plk kot2 dia curi2 keluar sembang dgn best friend dia kt rumah sebelah.

pic from google
harap2 cepat sembuh sb nabila tak boleh balik rumah selagi kakak dia tak sembuh.takut sgt kalau berjangkit kt dia..kesian sb tak pandai nak cakap lagi..kalau nak kena pun biarlah masa dia besar sikit.masuk hari ni dah 5 hari nabila duduk rumah baby sitter..rindu sangat kt dia.malam td bb sitter bawa ke kedai.nasib baik ada kedai yg tak beroperasi lg ni..boleh jd 2nd house.


rindunyerrr kat budak kecik niee....

6 comments:

kakyong said...

siannyer.. semoga cepat sembuh ya

ieda said...

kak yong..nurul dah ok.cuma ada sikit2 ja lg..sian kat umie & abh nie...rindu kt nabila.

kak ina kl said...

salam ieda..seronok baca kisah nabila..semuga beliau cepat sembuh yer..

ieda said...

kak ina..kakak nabila yg demam..nabila ok jer tp kena kuarantin kt rumah pengasuh..thanx for the wish anyway.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

揚州炒飯Penny said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚