SENANG CARI

15 January 2010

salam kembali

salam...salam...salam..
pejam celik...pejam celik..dah sebulan rupanya blog ni tak di update.apa nak buat...line still takde.benci betul la dgn TM ni..lembap sungguh buat kerja.
baru-baru ni dapat cerita TM tak berminat nak ganti semula kabel tu sebab tak ramai yang guna port yang sama..kos baiki tinggi so kalau dibaiki katanya jadi tidak cost effective..buleh macam tu????apa...ingat orang tak bayar bil ke??ingat orang suka2 nak pasang telefon ni???kita kerja guna fix line tau dak??last week janji nak baiki by 20 hb ni...tengoklah cemana..kalau takdak juga siapla...kita tengok depa kalut ke tidak bila benda ni naik ke pihak atasan..dont play play TM...bengang ni...!!!!...

back to my life...busy sungguh sekarang ni.tengah mensettlekan kedai baru..letih nak mencuci tapi kena buat jg kan...harap kawan2 dpt tolong doakan moga biz baru ni membawa keuntungan & rezeki yg berkat.dapat banyak,kita sama2 kongsi..insyaAllah.

anak2...sorang dah naik form 1..sorang std 6..
sorang lg baru nak g sekolah tp sekolah plk tgh renovate...seronok la nabila sb boleh bangun lambat lg...hopefully by february nabila dah boleh start sekolah..bagi cikgu plk pening kepala layan budak yg makin berakal ni..