SENANG CARI

03 November 2009

BIZ BARU

selamat malam.. sibuk sungguh minggu ni..dalam proses mengubahsuai kedai.clinic still going on as usual.cuma nk buat new biz.sangat besar harapan & doa moga biz baru ni menjadi dgn baik..what is it?tunggulah..nanti akan diceritakan. lunch break pergi pilih tiles dgn kontraktor.then petang kemas2 barang yg ada dlm kedai tu..change biz so banyak nk kena bersihkan.kalau kedai kosong senang ler sikit.besok the renovation will begin. tonite ??..rest jelah...tp tak boleh kot..banyak baju nk kena lipat.asyik basuh jer ..lipatnya tidak..hopefully si kenit nabila tak kacau.btw yesterday p beli tricycle kt dia.bukan main excited lg.dlm supermarket tu pun dah nak naik.siap2 jerit dlm trolley sb tak bg dia naik.balik rumah berkayuh sakan..actually tak pandai berkayuh lg..tolak dgn kaki kt lantai jer.takpun abg dgn kakak kena tolakkan..kehkehkeh.gambar dia..tak sempat snap lg..nantilah..will come soon.

5 comments:

Suka Bebel said...

ada buat bisnes juicemate tu eh? berapa modal nak mula?

ieda said...

JUSMATE..MODAL RM450(beli barang...3 kotak).
untuk dapat bonus tajaan kena maintain tiap2 bulan RM450 jg.

Pnut said...

Ieda-buat bisnes apa ni???
kot ada kerja kosong bgtau ek..
saya ada adik, single mom
nak besarkan dua anak tapi belum ada kerja lagi...

kot-kot ada lobang kerja kabo le..leh suruh adik mtk..

ieda said...

pnut...adik dok mana?

Pnut said...

ieda, adik saya duk sp la..
kat g. layaq tu...