SENANG CARI

12 October 2009

malas sungguh!!!

apesal ntah...sejak 2 3 hari ni mood nak kerja xdak langsung..angin malas melanda tiba2.
nak bangun pg pun mengeliat2 dulu...
tapi terpaksalah jg p kerja..
tak kerja mana nak cari duit lo...
sabtu 10.10.09.. p open house kat kangar perlis..pas makan p jalan2 kt pdg besar.best jg p time tak cuti sekolah ni.org tak ramai.barang pun murah sikit.org niaga tu pun siap merayu2 sruh beli...tp biasalah..aku belek2 pas tu jalan jer..hihihi..tapi sampai kt baju budak tetap takleh tahan..mesti beli utk si kenit nabila ni..tapi this time aku beli baju tdo bdk lelaki kat dia..org yg jual tu ya ya jer promote baju tdo pompuan tp aku cakap aku nak yg bdk llaki gak..nk bg nmpk lain sikit..nabila punyalah suka pakai baju tu..gambar2 nti upload kemudian..kamera tinggai kt umah...ingat raya haji nti nk bli baju melayu kt dia plk..ok kan...
well...that's for today...

1 comment:

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.