SENANG CARI

02 October 2009

lagi lagi raya...

dah banyak hari rupanya tak menulis kat sini...
apasal ntah..rasa macam banyak plk kerja kena buat.
bulan ni org pejabat kesihatan nak mai lagi..alahai leceh betul.tak best ler kerja bila ada orang dok kacau2 cenggini.mmg saya jenis tak suka buat kerja yang ada protokol ntah apa2..sebab tu chow & buat kerja sendiri.kita buat kerja bg servis elok2 kt orang dahler...alih2 kena juga..rimas!!!
anyway esok cuti...sunday locum..
esok nk ke KL..ada gathering raya on sunday for Gen2 MRSMK.tak sabar plk nk jumpa member2 sekolah yg dah berpuluh thn tak jumpa.yg pempuan bleh kenal lg tp yg lelaki mesti dah berubah abis..apasal ek org lelaki banyak berubah dr segi fizikal bila umur meningkat..??
perangai pun berubah jg..apapun just tunggu jumpa on sunday..
tengok logo ni teringat masa kt hostel dang anum(betul ke nama ni ntah..dah lupa..form 2 kot)..
bangga giler my batch bila dapat letak logo besar ni kt dinding hostel..bleh nampak dr
bangunan akademik plk tu..
hostel lain takdak benda nie..

3 comments:

Pnut said...

oooo doktor ida ni ada klinik sendiri klinik mana ek...
lagi senang, esok-esok balik kampun kot anak-anak demam leh terus pegi..ehehehe

mai kl mai la putrajaya..sile-sile..

ME said...

Ieda, memang zaman2 mrsm tu best kan? tak de apa yg kita fikir except study, kekawan & happy. Time tu rasa study ler yg paling tensi but now, byk lagi benda yg memeningkan kepala .. Kirim salam dekat your batch yg kenal I.

ieda said...

salam..
pnut..klinik..nti sy sms k..

me..satu lg dok fikir masa kt maktab tu..cemana nk ponteng prep malam..wakaka..