SENANG CARI

27 September 2009

RAYA LAGI !!!...

salam buat semua...
banyak open house sekarang nie.
makan tu makan juga..
tp jgn lebih-lebih..
last nite buat makan2 sikit kt rumah.dah ada sedara nak datang beraya terus ja buat birthday celebration utk hbby,along, nabila @ toyot & dik da..(anak sedara hbby)..semuanya bulan sembilan..takdelah party2 pun..potong kek jer..bihun pun tempah kt jiran.tak sempat nk masak sb siangnya seharian mengatur rumah kengkawan yg buat open house.nabila plk tidor dr magrib..dah bising2 tu terbangun jugalah..tu yg muka mamai lg..
yg celebrate..hbby,toyot,along & dik da si mamai bertopeng...
Hari ni kawan hbby plk buat open house..pegi jg masa lunch break..
rezeki jangan ditolak..
maka sedondonlah kami berbaju raya ke sana..baju ni sepatutnya pakai raya pertama tapi tak sempat pakai sebab baju saya & nurul tak siap...huhuhu...raya ke 3 baru pakai..nak marah pun takleh sb tukang jahit itu ibu mertuaku....dia buat baju org lain dulu...
sedih/terkilan ooo...sb hantar awal..tp buat senyap jelah kan..
dlm kereta otw ke rumah kwn hbby
tuan rumah yg dahaga terlampau... antara yang terawal
comelnyer berbaju kurung walaupun terselak kaki...
hahaha....lepas makan...otw balik...lagi comel kan..kan..kan..

3 comments:

Jiey^Mien said...

hahhaha..
gamba otw blk tu mmg la tersangat comel!!

Pnut said...

Ieda-aktif awak ngan geng avanza ek..eheheh leh la kami join nanti..

frust la tak dpt jumpa hari raya hari tu..nak call awak tader number lak...eheheh kam pi raya ke merbok...

Ida kat ward/klinik mana ek kat hospital? hospital mana ek?? kot-kot bawa emak pi hospital nanti boleh kami cari doktor ida

ieda said...

jiey..perut montel dia yg mahaii..
pnut..mehla join cepat2..hbby tgh atoq aktiviti ni.no tpon saya kt blog lg satu tu..pendant.
saya bka knik sdiri.nk mai sms jer.