SENANG CARI

11 September 2009

BUKA PUASA....USTAZ ZAMRI

SALAM RAMADHAN....kejap jer dah sampai ke penghujung
4.9.2009...majlis berbuka puasa di toyota sp selatan.bagus tokey toyota ni.walaupun dia chinese,tiap2 thn dia buat majlis buka puasa.panggil customer2 dia (termasuk non muslim) & anak yatim dari sik.sejak beli avanza 2007 family sy tak penah miss lg...makan free takkan nak tolak betul tak.
Then hari sabtu 5.9.2009...a few family avanza dengan sukarelanya mengiringi staf toyota pegi jemput ustaz Zamri (mari mengaji) kt penang airport.dia ada program dgn bertam property..bukan apa..dah lama tak konvoi...dah ketagih.bulan puasa pun jalannn..
ingatkan kena escort hantar ustaz ke hotel jer tapi rupanya ada buka puasa free lagi...hihihi..
tq toyota sp selatan..buat selalu pun takpa.tukang makan ramai..
layan gambar plk eh...
orang yang berusaha
makanan memang banyak..sedap plk tu
anak yatim yang diraikan
budak comot lepas makan
ustaz zamri kt aiport
perkarangan hotel seri malaysia
buka puasa kat sini..restoran ni mmg best...
bersih/kemas/selesa
food pun sedap
harga tak tau sb makan free.. hihihi..
sesapa yang lalu kot bertam boleh la try
umie!!!...bb lapaq nie...
family avanza

1 comment:

Jiey^Mien said...

Comeinya Nabila nih..
Makin comot makin comey..
=)