SENANG CARI

21 March 2013

MULAKAN HARI ANDA DENGAN MILO!!!

salam...
sempena 'hari milo sedunia' (pandai2 ja aku....hihi)


budak kecik ni dah start cuti sekolah mulai hari ni..
biasanya cuti sekolah depa tak cuti pun tapi minggu depan ada bengkel untuk budak2 besar.maka yang kecik2 macam nabila ni diberikan cuti oleh pihak sekolahnya.kalau pi sekolah juga habislah ranap program utk budak2 besar tu.yang kecik2 ni biasalah..terlebih rajin & terlebih pandai.

(rambut serabai sebab naik motor dgn abah)

3 comments:

Daddy Ziyyad said...

Ni betul2 boleh jadi model Milo ni...air Milo ada, icecream Milo pun ada..;)

ieda said...

DZ...
tu yg abah dia cakap tadi...kalau ada t-shirt milo lagi best..hihi

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.