SENANG CARI

24 December 2012

JUMPA-JUMPA SEMULA

salam..
sedikit gambar sekitar reunion..

The HALL.....
semua aktiviti berpusat di sini
pendaftaran...
dalam beg ada t-shirt & surat YASIN
tuala untuk dijual..isi tabung persatuan
bapa2 main volley...(court dah uzur laaa)
perlawanan antara kelas.
mula2 nampak macam kekok tapi after few minutes semua dapat rentak semula.
oleh kerana hujan lebat hanya satu game saja yg sempat habis
(dah masuk kategori 40an dah tak excited nak main hujan..hehehe)
mr MC yang comel...Am
yg lawa tu adalah assistantnya...Izwan (nama timangan ja ni)
antara orang jauh yg hadir...
Dr Meor sekeluarga dari Terengganu
(ramai yg jauh sebenarnya...dari Pahang pun ada...
ada juga yg baru balik dari oversea terus attend reunion...
tahniah kawan2 atas semangat utk bersama)
guru dan kakitangan masa kami belajar dulu
guru2 & kakitangan juga
guru2 & AJK (presiden berbaju melayu warna coklat)
cikgu miah (baju coklat) & suami,ustaz Ibrahim (kemeja hijau oren)...warden yg tegas tapi baik hati..
beberapa kali juga kena denda dgn warden dua org ni...hehehe
antara cikgu yg hadir
pemenang pertandingan volleyball yg kontroversi..hihi ..kelas Theta
2 team ja main.
kalau semua main sure Alpha johan..kehkehkeh
main volley tapi piala boling...hentam saja laaa kannnn..
special appearance...macam2 kategori
yg lama tak jumpa...
yang tak timbul dalam fb...
yg terlebih appearance dlm fb...
yg dah dapat menantu...
pemenang kategori kehadiran paling sikit...Sigma
terima hadiah dari Mr Presiden seumur hidup
mujoq tukaq bg tray...kalau hadiah asai, sian kat caen nak pi ambik.
pemenang kategori kehadiran terbaik utk tahun ini..
Alpha (setelah 2 kali berada di tangga tercorot).
tahniah Alpha...
ada dua org lg tak masuk dalam gambar..pi merayau mana ntah.
pemenang kategori awet muda..
Kam & Dr g-beng
sorang lawa sorang lagi maintain comey (masa student rasanya takla comey sgt..hihi)
mesej dari sahabat yg jauh
ikan & udang....
ada lagi makanan lain...satay,char kuey teow,kek & kuih serta buah2an.
makan dah jadi isu ke 2...yg penting sembang.
salam2 & peluk2 cikgu....(juga staf2 lain)
terima kasih atas jasa kalian.
moga dipertemukan lagi.
kamiiiiii........
(tak semua ni)

3 comments:

ME said...

Teringat our reunion 2 years ago .. katanya dewan ni dah nak di ubahsuai .. still there nampaknya .. 1001 kenangan di sini .. persembahan orientasi, drama fest, assembly, srp, spm etc etc semuanya di sini ..

Dr Singa said...

oh..
dewannya masih sama !!

ieda said...

ME & DRS..
dewan tak berubah apa pun cuma depan library tu ja buat garden.

betul tu...dewan penuh kenangan..paling takleh lupa kena denda asembly berdiri sebab our batch susun kerusi tak ikut colour..puncanya, hangin sebab kami kena susun dua kali berturut2...protes la konon.last2 makan diri...padan muka.