SENANG CARI

23 December 2012

G-2

salam..
kembali bekerja selepas ber"reunion" malam tadi.

happening...sampai pening.. hahaha...sebab tak cukup tidoq.
makan...sembang...gelak...tau2 dah pukul 1 pagi.

anyway...tahniah buat semua AJK yg bertungkus lumus hingga ke malam tadi (hari ni pun sibuk lg kot dok kemas2 apa yg patut).
terima kasih buat semua guru & bekas kakitangan yg hadir memeriahkan majlis.....maaf andai yg tak ingat nama (lama tak jumpa....30 years !!!).

****terimakasih kepada teknologi terkini.......facebook yang menjadi medan pengantara pertemuan kami generasi ke 2 MRSM Kulim (G-two)......buat penjenamaan semula sebab depa kata macam nama kereta...tak berapa nak best****

sinar harian edisi Utara hari ini

No comments: