SENANG CARI

26 September 2012

SEJUK.....

salam...

hari yang best....
masuk hari ke 3 hujan berterusan...berhenti sekejap2 ja supaya org boleh mai klinik..hehe
alhamdulillah...bukan kawasan rendah.kalau sini kawasan rendah confirm dah banjir.

teringat zaman sekolah menengah dulu...pantang hujan lebat mesti nak main hujan.masa kecik tak boleh buat sebab bapa marah...
la ni giliran kita plk larang anak2 main hujan.
boleh demam ka kalau main hujan?...ikut orang juga kot.kalau badan tak fit mmg boleh kena demam.tapi kalau tengok budak2 yg jenis lasak,berhujan berpanas macam tak jadi hal pun kat depa.
saya?...kalau kena hujan lebat insyaAllah ok..tapi kalau kena yg gerimis tu mmg boleh sakit kepala kalau tak basuh cepat2.

enjoying their childhood life

4 comments:

Dr Singa said...

kat sini lama dah tak hujan

Daddy Ziyyad said...

secara medical nya, apa explanation demam kalau main hujan? ekekekeke...zaman sekarang, maybe sebab air hujan contain acid kot...pencemaran udara..

ieda said...

DRS...
meh la main hujan kat sini..hehehe


DZ...
entahla, no idea.
ke sebab body thermometer rosak bila lama sangat kesejukan..hihi

MUPS said...

Jonah Tshirt...JOM add kami kat FB

Mups Dsign