SENANG CARI

16 September 2012

HARI BERSEJARAH

salam 
buat semua rakyat Malaysia...
SELAMAT HARI MALAYSIA..

hari ini juga adalah hari ulangtahun kelahiran my dear SU..
....happy birthday ayg....moga sentiasa dilindungi Allah dan sentiasa mendapat rahmat dariNya....
(juga hari ulangtahun kembalinya arwah ibu budak2 ni ke rahmatullah...alfatihah)

juga hari ini sepatutnya public holiday tapi saya tetap bekerja...
sebab?
nak ganti cuti hujung bulan nanti..
hujung bulan nak pi ke mana?
inilah aktiviti orang suka berjalan2...
dah lama tak bergerak mulalah mencari idea.
insyaAllah akan ke seberang sempadan..sekadar untuk mengisi perut & mencuci poket....
kali ni cadangnya nak ke sini..
pak bara thailand
saya tak pernah sampai lg ke sini...begitu juga dgn beberapa family kawan2 yg lain.
sebab tu depa kalut sangat nak ke tempat ni.
tak lama...makan kat sini kemudian overnight stay di Hadyai....esoknya balik.
sesiapa yg nak join boleh saja...tak dak yuran apa pun.just bayar duit bilik.
lain2 expenses ikut bajet masing2.


2 comments:

Eyriqazz said...

nampak macam best tempat percutian itu..huk3..bila la agaknya ble pergi ke sana juga ya?

Eyriqazz said...

nampak macam best tempat percutian itu..huk3..bila la agaknya ble pergi ke sana juga ya?