SENANG CARI

07 September 2012

DARI HOSPITAL KE KEDIAMAN ABADI...

salam...

hayatilah kesedihan yg dialami oleh keluarga ini....moga menginsafkan kita semua.

moga Allah tempatkan kalian di syurgaNya....bahagialah di sana.

with tears in my heart.....

kita rakyat Malaysia....hargailah keamanan negara.
tidak perlu bertelagah apatah lagi sesama seagama.
Allah jadikan sesuatu di luar sana sebagai panduan...
ambillah iktibar...

disamping mendoakan keselamatan saudara se Islam di seluruh dunia.

hiduplah dalam berkasih sayang...itu ajaran Rasulullah (saw).

4 comments:

Zue AnnaLeeya said...

Ya Allah... menangis bila tgk....

Daddy Ziyyad said...

sedihnya..
kita di malaysia sibuk bertelagah...tak sedar keamanan yg ada selama ni ialah nikmat terbesar...

ps: kawan akak yg migrate ke melbourne tu, GP or specialist? Boleh akak beri email dia tak? kalau tak keberatan...Thanks

en_me said...

muger2 negara akan tetap aman damai sejahtera sentosa senantiasa.. aminn ya robbal alaminnn..

ieda said...

zue..
mereka sgt tabah..

DZ..
nanti akak tanya member tu dulu boleh pas emel dia kt org lain tak..
boleh bg emel DZ kat akak?ataupun FB...nanti akak msgkan bila dah dapat green lite.
dia GP.