SENANG CARI

26 August 2012

RAYA...HABIS DAH KOT..

salam...




tengokla perangai budak bambam perempuan & budak bambam lelaki ni (baju oren).
suka sungguh nak mengusik orang...
ni depa tengah syok dok usik budak lasak baju biru belang yg takut kat kucing..
abang2 & pakcik2 tolong gelakkan saja..
(...termasuklah mak bapak budak bambam perempuan tu)..

malam tadi kami beraya buat kali ke dua kat rumah cip..
bawa kawan2 yg tak sampai ke sana lagi..
kami bergerak dari open house sahabat NARC iaitu MAMU..
4 family dari rumah mamu ke rumah cip...
mamu guna rumah sebelah yang kosong...
mamu not in the picture

kemudian lima family dari rumah cip ke rumah zack/shila.
tuan rumah berbaju purple & yg berkopiah putih dihujung sana
makan nasi kat sini..
(tukang masak...makanan semestinya terbaik)
padat perut jadinya...
mata dah berat...
bapa2 dok seronok melayan sembang..
budak bambam perempuan tu pun tak lena...dok mengacau kakak2 anak tuan rumah.
sempat juga pecahkan satu gelas hiasan..adeh!!!....
separuh group (family bob,nazirul & abg bad) balik sekitar jam 11.30 malam..
kami & cip bergerak pukul 1 lebih...
sampai rumah badan dah lesu...

beraya sakan jugak...

hari ni kenduri rumah bapa sedara SU...attend jugak tapi mood kurang sebab kepala sudah sakit & mata sudah berat.melayan pula budak kecik ni yg makan main2.....dahla cuaca panas.....sabar saja lah...
mujur nasi sedap...lauk pun best..

No comments: