SENANG CARI

12 July 2012

LEBAM PUNYA HAL

salam pagi Khamis....


awal2 ada kes ni...


nampak cara lebam macam kena pukul..
kat lengan..lebam bhg depan & belakang..
macam kena cengkam kuat pun ada jugak..


tapi dia kata jatuh kat toilet..(jawab teragak-agak)..
jatuh semalam...lebam pun semalam..
tiada sakit kat tempat lain...


kalau jatuh mesti sakit kat punggung atau belakang atau sisi badan..
lebam kat lengan mesti kat bhg depan atau belakang saja...


hmmm...masalah keluarga kot..
tak mau cerita tak pa lah...
semua orang ada hak masing2..


***lebam saja...tak patah...



5 comments:

A.I said...

Doc penah tanye kt ai direct 'u ada kene pukul ke?' depan kaman. hehe..masa tu ai kene sakit mata. teruk sgt merahnye smp bengkak2. tu yg dia mcm pelik. walhal sakit mata sungguh. lps dia tanye camtu ai terus gelak2 sbb tgh bayangkan si kaman yg dera. hahaha..

SURIA AMANDA said...

belum masa dia nak berterus terang kot..maybe dah patah riuk sok baru nak ckp..huhu..

ieda said...

AI..
kalau kena pukul @ tumbuk kat mata mesti ada lebam keliling mata tu.

akak pernah dapat kes mcm tu..mula2 dia kata jatuh..pastu akak tanya betul ka jatuh?..dia senyum2 pastu cakap...husband tumbuk...maka keluarla semua cerita..la ni alhamdulillah..depa dah ok balik.

SA..
harap2 takla sampai tahap tu.kesian plk.

Daddy Ziyyad said...

kalau budak patient nya, mmg kita wajar selidik, and lodge official report to police..suspect kes dera..

kalau org dewasa, maybe gaduh..selalunya saya malas nak ambil tahu

ieda said...

DZ...
dewasa dah pun sebab tu tak kisah sangat.