SENANG CARI

11 May 2012

JOM KONVOI

salam..
mmm..dah lama tak berkonvoi avanza shj.
tak sabar tunggu esok.
satu lg konvoi amal bersama Sinar Harian Utara.
kali ni menuju ke rumah anak-anak yatim di Perlis...Rumah Mak Teh.


acara sampingan ialah ronda WANG KELIAN & makan pulut pelam di ladang MEMPELAM HARUM MANIS.


baju konvoi dah siap...tgh jemur sb baru siap ptg tadi.saya wajib basuh baju sebelum dipakai...nanti kulit jadi gatal2.
SU tengah jelajah ke Penang..ambil souvenier kemudian deliver baju2 kat peserta.sambil tu ambil hamper dari TOYOTA SP SELATAN.


asyik konvoi santai ke Thailand ja...rasa rindu plk nak konvoi dalam Malaysia guna police escort.malangnya esok polis2 semua sibuk sebab ada event kebangsaan.AGUNG pun ada urusan rasmi...maka kami tak dijanjikan dgn escort...
bak kata abg polis tu kpd SU..
"tak berani janji zam...kalau ada adalah..tapi buat masa ni boleh kata tak ada lah.."
moga2 esok ada surprise dari polis trafik.


apa pun..moga semuanya selamat esok....
nabila pun ikut juga....lamaaaa dia tak ikut konvoi besar.
jangan lasak sgt nabila noooo...penat umie nak hambat nanti.


***harap2 boleh tidur awal mlm ni***

2 comments:

Fadhilah Maarif said...

semoga selamat pergi dan balik kak...

ieda said...

fadhilah..
tq..