SENANG CARI

01 April 2012

TAKKAN APRIL FOOL KOT???

salam....

pagi2 lagi dah 'letih'!!!!....
tak tau la silap sapa tapi rasanya bukan silap saya..

nak masuk parking kedai makan.nak jumpa SU..
mmg budget lepas elok dah...
tetiba...
"screeetttttt"
tgk side mirror...
chis!!!...bontot kereta yg tgh parking tu dah kat body kereta saya.
anjak depan sikit.
keluar tengok...nampak scratch kat pintu belakang.
org kereta satu lg tu pun keluar gak.
(ingatkan takdak org dlm kereta tu...kereta gelap maa sb cahaya matahari)..
kereta dia scratch kat bumper belakang..hujung kiri ja.

familiar ja muka org tu (2 org)..
sekali...hahaha....polis kerja kat balai area sini...patutla macam biasa tgk.
dgn bos dia sekali.
polis tu tanya cemana?
saya cakap sorry tak nampak dia reverse...mmg tak nampak la sebab saya dah melepasi kereta dia masa dia reverse tu.cuma body kereta ja tak lepas lagi.tapi biasalah...be humble..minta maaf ja lah.
panggil SU mai tgk...sembang2...tot tet,tot tet....
polis tu kata..
"tak palah...dr buat kereta dr,saya buat kereta saya"
kereta I pun banyak jugak yer....bukan pintu belakang ja...bawah pintu depan pun kena....sib baik tak kemek.


APRIL FOOL KE  NI???##
.......dahla banyak nak kena bayaq bulan ni....redha...pasrah....


2 comments:

Pnut said...

alahaiiiii banyak juga calarnya tu...
mmg ralat kan?? avanza kami pun kena gesel, tp salah hubby, kena kena himpit... dia tak beralah, keter tu main redah, padahnya sagat bumper...

ieda said...

pnut...
selempiang jadinya...bila drive rasa macam berjalan dgn muka berparut..
husband nak bawa pi kat KETUK MAGIC Gurun..tak tau bila.