SENANG CARI

02 April 2012

BOM HADYAI

salam..


Sabtu baru ni...mula2 dengar cerita ada letupan kat Hotel Lee Garden Hatyai.... ada yg kata dari saluran gas.kemudian dengar cerita letupan bom.
latest dalam berita tulis letupan bom dari kereta.

baru ja plan nak tidur Hadyai bulan 5 nanti selepas aktiviti amal ke Perlis....mmm....kena difikirkan semula.

semalam SU masuk seberang & sempatla pi tinjau kawasan letupan tu.tapi tinjau dari jauh saja..mana nak boleh rapat.zon bencana.
ni gambar dari fb SU.
katanya McD terjejas teruk.
perkarangan hotel
kesan kebakaran pada tingkap hotel


harapnya benda2 bom segala ni tak berlaku lagi terutamanya di kawasan tumpuan.kesian kat orang yg tak bersalah...terpaksa tanggung penderitaan.
bila jadi benda2 macam ni pelancong pun fikir banyak kali sebelum masuk ke sana.makanya terjejaslah industri pelancongan...rakyat negara sendiri juga tanggung kerugian.

note: sapa2 nak shopping kat market Hadyai bolehla pergi time ni...confirm barang murah..


1 comment:

atty's said...

baru balik dr hatyai 2 minggu lepas..