SENANG CARI

31 January 2012

YAKIN BOLEH...MESTI BOLEH

salam.....


ingat tak dulu saya buat entry ttg nak diet?
berjaya???..hahaha....punah!!
macam mana nak diet...tukang masak ada kat sebelah.
asal masuk jenguk kedai ja..
"doktor nak makan apa?"
"doktor dah makan ka?"
prihatin sungguh depa.....suka saya.
tiap2 malam dok lepak kedai makan..
bohong la kalau tak tergoda.


tapi ni nak tanam azam baru (azam ooooo azam)..
boleh makan tapi kena pilih2 yg terbaik utk diri sendiri.
(sekali sekala tumpang nabila punya kira halal la kan...)


****berjaya la hendaknya****


p/s....berat sekarang masih di tahap lama.


masa ambil nabila dari sekolah kemarin nampak gerai nasi ayam tepi jalan.....that was the best nasi ayam before but she stopped her business.now she started back...godaan sungguh!!




4 comments:

atty's said...

jom kita sama2 mendietkan diri..hihihiihi

✿Ummi Myra✿ said...

hahaha, same lah sayer, impian nak diet tapi mesin berlari kat umah dah naik bersawang, tak guna-guna dah, mls nye nak tahan makan hihi


http://www.amirastudios.com/2012/01/bercuti-di-hotel-dembassy-serviced.html

ameeza77 said...

salam ieda,

thanks sudi singgah ke blog saya :)jom diet ramai2 jom heheh

ieda said...

atty...
hehehehe...

ummi myra...
basikal statik saya pun dah jadi hiasan kat store...

ameeza...
jom kite..