SENANG CARI

04 January 2012

TAKE 5

salam..


take 5.....skip sat cerita makan angin..
saja nak note yg hari ni adalah hari super busy...hari pertama sekolah utk negeri Kedah.
sorang sekolah awal pagi...sorang lewat sikit & sorang sekolah petang....abahnya dah betul2 jadi drebar bas sekolah.
pagi2 morning hantar yg nombor satu....pukul 8 lebih hantar yg nombor 3 (uminya ikut sekali)...pukul 11 lebih hantar yang nombor 2.
kemudian pukul 1 ambil yg nombor 3 (dgn umie)...pukul 2 ambil yg nombor 1.....pukul 6.30 ambil yg nombor 2.......cukup satu hari....esok ulang lagi...


sekarang ni saya break dari pk 1 tgh hari sampai 5 ptg...puas hati...hihi..
semuanya sebab tak cukup masa bersama nabila.rasa macam sikit sgt masa utk dia.kesian plk tgk bila nak tinggal g kerja dia tak puas lg main dgn kita.makanya...biarlah berkorban sikit masa kerja..patient boleh tunggu kalau tak emergency...otherwise kena pi klinik lain la..nak wat cemana.kesian kat anak.
tapi biasanya umie dia pun cilok masa utk tidur gak..heh....ngantuk kan...


hari ni nabila ke sekolah semula.still kat PDK.insyaAllah akan mencari tempat baru nanti.

2 comments:

kakyong said...

ohhhooo... memang jenuh lah tu.. setiap hari 3 trip, 1hari jer dah 6 trip..

selamat tahun baru kak

ieda said...

kakyong..
mmg jenuhla...bajet minyak pun mencanak ja naik.