SENANG CARI

05 September 2011

KEMBALI

salam aidilfitri buat semua...

mak oiiii!!!!....lama sungguh tak berupdate.
busy ngalahkan PM...hehe

how was uols punya raya?..happening?
mine.....pening ja lebih...
letih maaa....
tak habis lagi beraya...
malam ni pun ada lagi.satg lepas habis kerja off to my friend's house utk jamuan raya....haaa.....bina perut sungguhla.
tahun ni mood bergambar kurang berbanding tahun lepas.maka tak banyak gambar raya yg ada.mood makan yg lebih.

nanti2lah kita cerita lagi...
buat sementara kita layan muka tembam ni dulu...
orang nak ambik gambar jalan yg jem dia plk sibuk  nak posing..

7 comments:

Noina said...

Selamat hari raya buat akak sekeluarga.. :)

Azma said...

makin comey si bam bam nih..

selamat hari raya kak.. jgn tambah lemak byk sgt kak..susah nak krg nnt.. :D

Imah Jaafar said...

salam aidilfitri buat akak n family.. wahh..cik nabila kita..sakan noo beraya..meh jalan ke perlis meh

Pnut said...

eh nabila dah 'seroh' kuruih...
posa sakan kot..ehehe

A.I said...

nape nmpk mcm x brape nk tembam dah? ke..salah angle ni? ;)

Daddy Ziyyad said...

selamat hari raya kak...saya pening, penat, dan malas nak kerja lepas raya ni..hehehehehe

ieda said...

ina...
selamat hari raya buat ina & family juga.

azma...
tak tahan maaa...makanan best2.

imah....
dah plan nak pi hari tu tapi tak jadi plk...tak sempat.
insyaAllah nanti nak pi sana kita roger2....

pnut..
dia bina badan ja...tang muka dia boleh maintain..hehe

AI..
jgn terpedaya dgn muka ni...hehe

DZ...
"POST RAYA SYNDROME"..
selamat hari raya...jangan raya hari-hari...hihi