SENANG CARI

01 June 2011

SPECIAL DELIVERY

salam.

budak kecik ni mesti akan menyibuk tak kiralah apa pun yang kita buat.
jadi apa kata kita pack dia sekali.
cun2 ja dgn kotak ni
muka cuak
nak letak selotape dak??
mmmm...tak yahla kot.nak deliver dekat ja pun.
tadaaaa!!!!dah sampai.
dia tak nangis pun.
suruh ulang lagi adalah. 

8 comments:

Nida said...

hehe.. tersenyum Nida membaca entry ni... comel sesungguh.... rasa macam nak gigit-gigit pipi dia..hehe

Fadhilah Maarif said...

kak,

hantar kat rumah saya!

adarnadzmie said...

salam.. suka nengok gelagat gegirl ni... pandai gurau...

Rizziela said...

Meh hantar kat Kajang..boleh buat kawan utk Haziq...

Geram ajer tgk last pic tu..blh plak dia tersenyum

Leya said...

salam...ceria tegok dia...buat saya tersenyum pagi2.Hilang stress lepas meeting...

A.I said...

Meh pos budak tu ke sni kak. nak geget2 dulu pipi & peha dia. pastu nnt ai pos blk kt akak..

ieda said...

nida..
.silakan gigit budak tembam ni..

fadhilah..
kos pos ditanggung oleh penerima..haha

ada..
makin besar makin weng2 kepala otak budak ni...nak marah pun payah sb dia suka buat lawak.

rizziela..
boleh2...kalau ada twins nanti confirm dia tak mau balik.nabila suka baby.

leya..
alhamdulillah..nanti kalau ada meeting lg inform siap2 kat sini..akak letak muka lawak dia..hihi.

AI..
pos balik in one whole piece tau..

SURIA AMANDA said...

somelll Nabila....