SENANG CARI

26 May 2011

TAK NAIK PUN

salam..
berita terkini.....harga minyak tak jadi naik.
alhamdulillah...moga harga sekarang bertahan lama (bukan 5 bulan saja....ooopppsss)

PETRONAS....nak model tak untuk minyak anda?


gambar ni masa umur dia 2 tahun lebih...
kalau sekarang  kena buat beg double size baru boleh masuk.

p/s....agak-agak harga barang runcit naik tak?

5 comments:

SURIA AMANDA said...

sgt cumelll....Nabila...auntie Lisa dah bersalin kembar gegurl....12 jam bertarung akhirnya..lahir Lisa Junior - mama long

Fadhilah Maarif said...

comelnya!! sayang sikit!

Daddy Ziyyad said...

comel!!! nak masuk dalam beg petronas tu..

saya bajet, tahan 3 bulan aja..macam biasa lah, bukan sebelum ni kita tak pernah kena tipu..

ieda said...

mama long....kalau dekat confirm nabila dah melawat.
tahniah buat lisa....tak sabar nak tgk baby2 tu.

auntie fadhilah..
mmmmuuuuahhhh...fr nabila


DZ..
kena buat 10x bigger...hehehe
I think after PRU naiklah tu.

Bicara hati ibu aisya said...

Alahai...so cutelah pic nabila time ni kak.
Geram tgk!