SENANG CARI

20 May 2011

THE BLONDE YANG BERTUAH TAPI MALANG

salam

memperkenalkan BLONDE
yang ditemui oleh SU dalam longkang.
ada 2 ekor tapi yang satu lagi dah hilang...orang ambil agaknya.
nampak hitam tapi sebenarnya perang2 sikit...sebab tu panggil blonde

SU,along & nurul tukang bagi susu sebab BLONDE tak pandai jilat lagi.
saya tak leh bagi...geli nak pegang.
dan bambam adalah tukang BULI
tengok kat bawah ni..
macam2 dia buat kat BLONDE
kalau dia jumpa yang 6 ekor tu tak taulah apa nak jadi.


bangun tidoq ja terus lanyak BLONDE
dah kena cakar tapi tak serik.

tapi the best part bila tengok dia ajar BLONDE cakap
'mama....mama...umie...umie...'

9 comments:

Salina@IbuAqil said...

alahai comelnya dia... :D

SURIA AMANDA said...

comel nabila...so sweet...mmg budak2 syg kucing kan kak

Sz said...

aahahaaaa
terpenyek la blonde tu kena smackdown kakak nabila bambam yeeee...

Azma said...

Ya Allah, terpenyek la si blonde tu.. :) Suka betul bam bam kat kucing ye..

Saya pun sama cam akak, geli-geleman nak pegang anak kucing..isshh..membayangkan aje pun dah tegak bulu roma..hik hik..

nuyin2u said...

lama x blogwalking..nampak bam bam n blonde syoknya dia..sayapun gelu pegang kucing. tapi asna, suka kucing mcm bapanya

Daddy Ziyyad said...

heheheh..teruk lah blonde kena lenyek dek bambam...:)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hehehe... nabila sgt berani.
sofie suka tgk kucing je, kalau pegang mau menjerit sakan dia.

h4ni3 said...

nama omputeh gitu.. hehe

SYaMiLa said...

salam...

ada tk terima email dari kak sya berkenaan dengan contest aksi sicilik berbasikal anjuran bersama kak yong...