SENANG CARI

05 April 2011

BILA BELLA TERLEPAS

salam.
mmm...baru nak cerita kisah nabila hari sabtu baru ni. banyak sgt gambar tp gambar org lain...
program start pk 8 pg tp kami sampai dekat pk 9 dah.elok jg pun.bukannya ada apa2 lg pagi2 tu..just org2 yg terlibat dok siapkan gerai masing2. sebelah dgn tempat event tu ada taman mainan kanak2..makanya mek kecik ni landing kat situ ja lah...
bahagia sungguh dia dapat lepas bebas macam tu.
bila sampai giliran dia utk main tuju tin dia dah letih..mood pun tak dak dah.pujuk2 sib baik mau main jugak.tapi baling entah ke mana2.tak pa lah...janji tak hangin.
                                              menyorok belakang umie bila cikgu suruh main

                                                manalah padan jarak dengan budak kecik tu....

secara keseluruhannya.....
perjalanan majlis meriah walaupun hujan sekejap masa tgh hari.elok jugak buat macam ni.sekurang2nya anak2 ni dapat beraktiviti ramai2.ibubapa yg ada anak2 istimewa ni pun dapat juga pengetahuan dalam nak besarkan anak2 ni.yg belum hantar anak2 ke mana2 tempat latihan pun boleh dapat maklumat dari aktiviti macam ni.
acara sebenarnya berlangsung sampai pukul 6 petang tapi kami balik pk 1 lebih.nabila pun dah tak berdaya nak berjalan.mak bapak dia lglah......
 takut tengok orang bersilat...
terus landing sat utk isi minyak


nabila: "pakcik nak tanya apa tanya jelah....tapi jangan ambik popcorn nabila".
                                               

balik rumah dobi nabila yg selekeh tu...bg susu then dia zzzzzzzzz selama 2 jam. mak bapak dia keluar dating test drive kereta baru.

nak tau kereta apa? next entry ok..
(drive ja..bukan nak beli pun)

9 comments:

h4ni3 said...

nabila glamer.. siap kena inteviu lagi tu! =))

SURIA AMANDA said...

mesti seronok kan kak?

kak ina kl (2) said...

amboi siap promote baju era lagi si nabila ni..dapat ker idak pop corn tu ek?

pasal cikgu tu kan..ada versi yang lain dari di tulis di paper..akak dah baca. tapi tak taulah sape betul sape salah..

NB KARA said...

ha ha ha ieda sempat lagi berdating tu, baik nabila tak bangun dan meraung..

Fadhilah Maarif said...

gambar nabila lari tu nampak comellll..

ieda said...

hani3..
apa yg org tu faham tak tau lah...hihi

lisa..
mmg seronok.tapi letih berhari2.

kak ina..
baju tu shima dari skuad era yg bagi...khas utk nabila.

paper mana yg versi lain tu?tp apapun its still not right to hit a kid that bad.

kak yati..
nabila budak baik.tak pernah lg bangun tidur nangis2...alhamdulillah.

fadhilah..
tu jelah kerja dia seharian..lari sana sini.

nuyin2u said...

test drive...beli pun apa salahnya kak..

ieda said...

nuyin2u..
kering dah...cukup2 makan ja la ni...hehehe

mummysyafie said...

seronok nabila berlari kat padang luas tu..wah, test drive keta baru ke