SENANG CARI

24 March 2011

HELANG BATU,KETAM BESI

salam.
masa g Krabi hari tu jumpa burung helang besar macam kat Langkawi.
ingatkan kat Malaysia ja ada burung besar ni.
rupanya Thailand pun ada.

tapi yg kita punya lagi besar & lagi lawa.

posing cek...posing.....panas berdengung masa kat sini.

bertentangan dgn burung helang ni ada ketam besi yg besar.
dah tulis kat notis tepi tu jangan panjat...tapi ada bebudak ni kisah???
mak bapak pun sama..
idlan booking port paling tinggi

"panjat dok ataih tu...ha..kat situ...baru cantik ambik gambaq"
bukan ada org jaga pun....hehehe
tapi mak bapak takleh panjat la...patah satgi...naya...
aksi terlampau seorang bapak..
(tokey...back marshall @ sweeper)

(utk pnut...geng kami jenis2 gini belaka..pakcik gebu takyah malu2 nak join)

SU kata nama tempat ni Dataran ZERO....tp tak nampak pun sign board.


5 comments:

atty's said...

mesti ni awek burung helang kt langkawi tuh.

Daddy Ziyyad said...

kenapa ada model ketam di situ? kawasan tu famous dgn seafood ke?

h4ni3 said...

besonya ketam!
kalau la boleh dimakan, sebulan tak abes tu.. hehe

ieda said...

atty..
gamaknya lah tu..dulu kan Kedah di bawah jajahan Siam.

DZ..
takdak la plk..cuma tempat tu tepi muara.

h4ni3..
cirit birit...

Yasmin Nabilah.. said...

wow krabi..bestnyer..