SENANG CARI

11 January 2011

BAMBAM GEBU

salam..
apasal ntah..pepagi ni line internet tak berapa ok plk.macam chipsmore...sat ada sat takdak.
kita tgk muka bambam dululah kan...
ni gambar pagi semalam.masa nak pi sekolah.serempak plk dgn gebu dok lepak2 depan rumah.mulalah dia melayan si gebu ni sampai malas nak bergerak.kena paksa plk naik motor.


gebu ni mmg jenis kucing yg slow & steady..nabila buat apa pun dia tak marah.sebab tu nabila berani pegang2 tenyeh2 dia.hari tu siap duduk atas perut gebu lagi...aiyoooo...sian gebu.dahla kawan tu pregnant.terpenyet kot anak2 dia kat dalam tu.
lepas main2 ni dia cubit perut gebu sebab marah kat saya bila saya paksa dia naik motor nak pi sekolah...nasib kamulah gebuuuu....

8 comments:

SURIA AMANDA said...

yang tak tahan siap tunjuk peace tu...huhu...kamu ni memang buat untie Lisa geram la nabila...

DrSinga said...

tolong picitkan pipi sorang tu..
tolong picitkan perut sekor tu..

maszmadi said...

hihi sweet jerk..... dua2 pon gebu jugak..

Azma said...

la..kesian si gebu tu..tp si gebu tu memang gebu la.. & si bambam tu memang tembam..hehe.. geram tengok dua2..

ieda said...

lisa..
pesen baru utk dia..sikit2 nak angkat 2 jari tu.

DRS...
malam satg nooo...

maszmadi..
tak sabar nak tgk anak gebu..jgn kena picit dgn bambam ni udah ler..

azma..
kalau kucing yg lasak mmg bambam ni lari selerak la..penakut...hihi

nuyin2u said...

haha nabilapun gebu jugak..

kak ina kl (1) said...

tak takut yer nabila dengan kucing..nasib baiklah tak kena cakar.

tahniah sebab menang GA dari GTO tu.bolehlah nanti dating berdua dengan hb kamu.

ieda said...

N2U..
nabila tak berapa gebu..tembam ja..hehe

kak ina..
mana leh dating..tentera bertiga tu nak letak mana..