SENANG CARI

18 January 2011

ADA ANGIN POKOK PUN BERGOYANG

salam..
baca dlm Metro hari ni ada berita ttg Shidi & Vanidah.

gambar google..cantik gambar ni.
khabarnya kelibat mereka kelihatan di mahkamah syariah.tapi tulis kat paper tu juga bahawa mereka temankan saudara yg ada urusan kat situ.
moga2 tak ada berita yg tak sedap didengar ttg pasangan ni.actually saya suka tgk depa dua org ni...pasangan artis yg low profile...aman damai ja.
moga bahagia mereka berkekalan.kalau ada masalah pun moga dapat diselesaikan dgn baik.

5 comments:

kakyong said...

kakyong pun suka pasangan artis ni..
biarlah berkekalan rumahtangga mereka... Amin

NB KARA said...

susah sebenarnya jadi artis ini, gossip sentiasa berlegar sana sini. Bahkan diri selalu prasangka dan tidak tenteram. Hari itu satu flight dengan Yuna, dia punya bungkus2 kepala, muka supaya orang tak kenal. Rasanya orang kenal dan rakuat malaysia ramai yang sangat menghormati privasi orang lain sebenarnya..

ieda said...

kakyong..
suka kan tgk depa...cool ja.

kak yati..
leceh bila nak bergerak sikit semua org kenal...org yg suka glamour ja boleh jadi artis ni.

DrSinga said...

hantu yang goyang..
hantu rambut hitam..

Daddy Ziyyad said...

Itu lah risiko bila terjun dalam dunia hiburan, dan risiko bila berkahwin dgn pasangan yang sama sama artis.