SENANG CARI

13 December 2010

DINNER KA SUPPER???

salam..
hari Jumaat malam Sabtu baru2 ni kami makan ni...
roti john.
husband yg buatkan..
mmmmm  sedaaappp...
gambar makan takdak sb kalut nak makan ja...lapaq.
nabila ja buat muka boring sb dia nak nasi...
siannn bb..
boring2 pun abis gak separuh roti tu...
(selonggok baju nabila tak berlipat kat belakang tu)

3 comments:

ppb_ppkp said...

amboi..dapnye roti johnn... yummy...

re:kak ieda..mudah2an..insyallah..
maksud akak..time frame bape lama tu akak kalo nak normal n nak ke czer??maksud imah..nak bagi bape lama sakit tu..imah harap2 sgt dpt normal..baby 2.3kg..

ieda said...

imah..baby kecik ja tu..insyaAllah normal.
imah biasa tengok partogram tak?benda ni ada dlm report bersalin tiap2 patient.imah boleh tanya dr kat o&g..kalau progress sakit tu betul2 ikut graf kat partogram mmg oklah.kalau akak dulu utk special2 case mcm imah ni (yg payah nak dapat bb)kalau progress sakit bersalin tu nampak slow sikit di graf tu mmg akak report kat boss minta czer ja.tapi benda2 mcm ni depends kat specialist jugak.imah boleh discuss dgn dr imah nanti.

kakyong said...

roti john.. mabeles..