SENANG CARI

09 November 2010

TERINGAT INGAT

salam..
lunch break tadi saya balik rumah depan (rumah my parents) utk kemas barang sebab weekend ni nak angkut balik kampung.
banyaknya benda...tak tau nak start kat mana.then decided masuk bilik ke 3 dulu.bila buka almri baju nak simpan barang2 dalam kotak,terjumpa barang2 my father.dia mmg guna bilik ni.buka laci pun barang2 dia juga.ada sikit barang saya yg tertinggal kat situ.bila tengok semua barang2 dia terus teringat kat dia...ooo...how much I miss u...
lantas tak jadi kemas kat situ.tukar ke bilik ke 2..bilik my sis.
banyaknya memori bersama bapa....
dia sgt suka tengok air laut..

i'd never tell u how much i luv u but i hope u can feel my love.
we had so much in common.
Al Fatihah utk bapa tersayang

3 comments:

SURIA AMANDA said...

Alfatihah..

kakyong said...

rindu bila kehilangan..
kakyong dr kecik dok dgn opah..
opah meninggal masa umur kakyong 6 tahun..
sampai hari ni.. selepas 32 tahun berlalu.. masih lagi ade rindu tu.. kdg2 sampai mengalir airmata...

Alfatihah.

Min said...

al-fatihah...