SENANG CARI

10 November 2010

TANDA TANYA & DEBARAN

salam..
dok baca kat FB hari ni khabarnya esok result UPSR akan keluar.ramai ibubapa (esp ibu) yg dup dap dup dap melebihi anak2 yg ambik exam tu...betoi dak????
saya????taklah suspen sgt tapi tak sabar gak nak tau result si nurul ni..

agak2 apa la yg dia dapat esok????
kalau ok saya bgtau.
kalau saya wat deeerrk ja tu maknanya KO lah...
adakah saya akan marah kalau result dia kong????
semestinya....tidak...
sebab...
takde maknanya.....dah dapat result nak marah buat pa.
kalau nak marah sebelum exam dulu..

adakah kamu kamu semua akan marah anak2 kamu???
up to you..

birthday nurul hujung bulan ni...apakah akan ada double celebration @ ia hanya impian semata??

4 comments:

Ummi Alisya said...

anak buah ita pun amek UPSR. hehe. ita pun dah sound mak dia, jangan marah budak tu walau ape pun result dia. dia dah cuba sedaya mungkin... pulak tu anak buah feberet ita. hehe.. dari kecik dok jaga dia. mujur dah besar boleh harap jaga alisya... anyway... gud luck to nurul. :)

Min said...

semoga keputusan yg keluaq nnt mampu membuatkan mak ayah tersenyum...

nuyin2u said...

apapun keputusannya, kita kena terima lah kan kan, klu baik alhamdulillah, klu kurang, kena bg tazkirah pjg skitlah gaknya...

Syahida said...

apapun keputusannya, kena redha la kan. Kalau cemerlang Alhamdulillah. Kalau kurang cemerlang, insyAllah boleh cuba lagi akan datang. Yang penting dah berusaha...selamat ambil result! :)