SENANG CARI

11 November 2010

TAHNIAH

salam..
tahniah kepada anak2 yg dapat keputusan yg baik dlm UPSR thn ni..tahniah kpd ibubapa yg bersusah payah hantar anak belajar kelas tambahan sana sini.
yang dapat keputusan yg kurang baik tu jangan risau..banyak lg masa utk belajar.SPM yg penting.
nurul???...alhamdulillah..dapat 2A,1B,2C.yg penting semua pass.risau gak takut ada subjek fail.la ni tgh dok tak sabaq tunggu along balik sekolah.nak tunjuk result kat along.nak bangga2 lah tu..silap2 satg boleh bertengkar..
maksu nurul (adik ipar saya) dapat 3B 2C.oklah juga memandangkan bulan 4 hari tu abahnya meninggal...mesti affect tumpuan dia maklumlah anak manja abah.

makanya....pening kepala dok fikir nak beli hadiah apa utk 2 org anak dara ni...kat along pun kena beli juga sb birthday dia hari tu tak bagi apa2 pun.
ada idea tak??

mek kenit ni pun mesti nak jugak..betoi dak?

yang pasti malam esok ada org nak belanja makan nasi kandar beratoq..oleh kerana nurul makan sikit maka org tu telah diarahkan utk belanja kami satu family...hehe..nasibla kalau kawan dgn kami.
apapun TQ in advance utk uncle Faizal...uncle feveret nabila ni.

5 comments:

Jamiel said...

Congrats to all..
Ok la tu kak..
Semua dia lulus..

Chik Na said...

tahniah buat anak :-)

ieda said...

jamiel..
alhamdulillah..moga dia berjaya mengejar cita2nya.

chik na..
terima kasih bg pihak anak.

SURIA AMANDA said...

Tahniah Nurul..risaunya dengan Dania..tadika pun dapat no 4 mama dia dah bising sampai merajuk2...sabar jer la...esok2 kalau ada lagi UPSR ni..agaknya mau mamanya yang demam anak ambik periksa kan?

ieda said...

lisa...
anak sorang mmg macam tu lah..tp as long as dia mencuba takpa.