SENANG CARI

02 November 2010

CERITA DARI KAMPUNG

salam..
malam tadi majlis tahlil malam ke tiga utk arwah.buat kat surau di kampung.so kami satu family tidur kat sana.pagi ni my sisi bgtau polis akan hantar my auntie dgn anaknya ke rumah kami kt kampung tu sb rumah mereka dah kena banjir.my auntie ni (mak ngah) ialah kakak my mom.dia pun sakit juga.terlantar ja.dah lama tak jumpa.tapi pg ni tak sempat nak tunggu sb rushing balik SP nak masuk kerja.hopefully dia duduk situ banyak hari.elok juga sb at least my sis ada peneman.
ni gambar majlis tahlil hari ke 2.buat kat kg juga.tak ramai sb hujan lebat.

daniel baju kuning...
muda setahun dari nabila tp lebih berat.

budak2 ni saya suruh main dlm bilik ja sb bising..tengok la dahi nabila.punya bergumpal.at last terkena gigi daniel.dapat cap ni kat dahi...

sakit kot sb melalak punya kuat.lepas tu satu malam dia aim daniel...tak boleh dekat.dia asyik nak lepuk daniel ja....huishhh...pendendam jg rupanya.

6 comments:

SURIA AMANDA said...

budak lasak mmg begitu...moga nabila x berdendam sampai besar yer..

ieda said...

lisa...
esok lusa oklah kot.

Mama Hanim said...

budak2 sedang membesar kan..

DrSinga said...

gigi jaws..

ieda said...

mama hanim..
badan pun besar hehe..dua2 lasak.

drsinga..
org kedah sebut gigi kapak.

kakyong said...

sini pun panggil gigi kapak.. ;)