SENANG CARI

27 October 2010

SAPE NAK HADIAH FREE DARI PARIS?=)"

salam..
SAPE NAK HADIAH FREE DARI PARIS?=)"
sila jengok2 kat sini..

tak taulah apa hadiahnya tapi semestinya dari PARIS...
nak jejak kaki kat sana tak taulah bila nak sampai...
so bila ada orang baik hati nak bagi barang free dari sana jomlah kita sama2 offerkan diri
untuk jadi penerima...betoi dak?

tuan punya blog suruh tag 3 orang lagi..
maka saya nak tag org2 ni..

yang lain2 yg tak di tag pun boleh buat jugak...
jengahla ke blog NADIAFARAHIDA

6 comments:

A.I said...

hehe..maceh kerana ingat nk tag saya! lalalala (^_^)

jap aku nk gi survey blog org tu dulu kak..

SURIA AMANDA said...

dah agak dah..mesti kena..ingat dah jadi mak buyung leh rilex2..adehhhh...kak..along tanya ada kopok lagi x?

mamaaerish@eb said...

wah best tuh... gd luck yer...

ieda said...

AI...
silakan survey..lambat g nak tutup.

Lisa..
drp dok makan tu baik cari hadiah..hehe..
kopok sentiasa ada.

eb...
tq...jom join sekali.

kakyong said...

gud luck.. kakyong pun ade join

butterflyana said...

Good Luck! ;)