SENANG CARI

08 October 2010

JOM PI MARKET

salam..
tiap2 kali en hbby balik drp mana2 program first thing yg saya nak tgk adalah gambar2 yg dia capture.biasanya mmg banyakla gambar...ada yg cantik..ada yg KO & ada yg ntah apa2.baru2 ni dia join 3 NATIONS RIDE ke Haatyai Thailand.gambar makanan eksotik yg saya publish baru2 ni dia ambik masa ride tu lah..

hari ni kita tgk gambar ni plk...
agak2 kat Malaysia boleh tak buat macam ni?
bekas2 tu semua dia tak jual....
tu bekas utk isi air.

tengok...ramai giler customer depa nih..

cuba tgk air sungai tu...nampak sampah tak?
kalau kat Malaysia boleh tak maintain bersih cenggini?????

ini adalah floating market kat Haatyai.
lawa kan girl ni?

8 comments:

Kauthar said...

wow, meriah! bestnyeee..

Azma said...

menariknya..jln2 cari pengalaman.. ngape ieda tak join skali?? :)

ieda said...

kauthar...
jom..

ieda said...

azma..
naik motor...tak dayalah.lgpun anak sekolah.tapi nanti bln 12 nak pi dgn kereta plk...jom ikut.

Azma said...

ishh..kalau boleh nak aje. tp biasala, nak jd kenyataan tu susah sgt..hihi..

maza said...

gambar yg last tu, memang maza setuju,,. hehehehe

ieda said...

azma...
boleh diuruskan tu...lambat lg.


maza...
amboi....amboi...amboi....hehehe

SURIA AMANDA said...

bila la Lisa dapat peluang mcm ni kan?awek tu cun la...cun giler..