SENANG CARI

03 September 2010

WADI SAKINAH

salam..
semalam...2/9/2010,majlis berbuka puasa bersama anak2 WADI SAKINAH,sebuah pusat jagaan anak2 yatim & miskin yang baru saja beroperasi di Merbok (WADI SAKINAH juga menjalankan aktiviti pemulihan anak2 remaja bermasalah).
majlis ini adalah seperti juga majlis bersama penghuni DARUL HANAN yg dianjurkan oleh Sinar Harian Utara dgn kerjasama NARC.cuma pada kali ini pihak TESCO SOUTH (Sg Petani) telah bersetuju untuk menaja pakaian raya & majlis berbuka puasa untuk anak2 ini.sangat meriah...seronok tengok budak2 ni shopping dengan bantuan staff SINAR,staff TESCO,ahli keluarga NARC & penjaga mereka.
jom tengok gambar..saya collagekan sebahagian drpnya sb ada banyak sgt.

kak mini from SINAR tolong pakaikan baju
ni staf TESCO yg sweet
ibu2 NARC pun tolong juga
baru sampai
shopping sakan...
scan jer...takyah bayar..
hasil shopping kami...hahaha
legaaa......ada org sukarela nak jaga nabila...(staf SINAR)
persembahan selingan
nasi sedaaapppp....
muka macam org posa..hehehe..
nasi dia kat belakang tu...clear.kuih tu pun licin juga.
sumbangan duit raya drp SINAR & NARC
si kembar yg comel (8 thn)
majlis berakhir sekitar jam 9 malam.
moga semua anak2 ini berpuas hati dgn apa yg diperolehi malam tadi.
terimakasih kepada semua yg terlibat terutama kpd penaja pakaian & makanan...TESCO SOUTH (Sg Petani).

6 comments:

Yasmin Nabilah.. said...

kak..comel si Nabila nih dok kebelakang camtuh..hehe..

Kauthar said...

seronoknya kak buat aktiviti macam ni..terharu tengok! seperti biasa cik nabila kita tetappp comel :D

kak ina kl said...

seronoknya tenguk aktiviti ni..tersenyum riang anak-anak mendapat sumbangan..

nabila tetap jadi perhatian ek

ieda said...

ina...
tu lah.elok2 pulak muat kaki dia kat lubang tu.

kauthar..
jom join.tapi kena ada avanza....hihi.

kak ina..
seronok tengok budak2 comel tu.teringat zaman saya susah dulu.

kakyong said...

semoga anak2 ni bergembira di hari raya...
dlm ramai2 ni nabila juga conform menten comel...

wadisakinah said...

http://wadiisakinah.blogspot.com/