SENANG CARI

03 August 2010

LETIH.....

salam..
sangat letih hari ni...
hari yang panas..
tapi dalam panas2 tu pun terjah SP 3 kali juga..pagi sekali,tgh hari 2 kali...urusan peri body.....masuk kerja petang rasa nak angkat kaki pun tak larat..mata pun nak terpejam.sib baik tak pejam depan patient..
malam ni nak tidur awal..
nabila!!!!...please do not disturb umie okay...play time limited to 30 mins only.
nak tido macam baby ni..

6 comments:

Noina said...

Mmg panas pun kak..terik betul ainih..tadi Nabila ada appointment dengan speech therapist dia..nak jalan kat spital tuh bagai bercinta.huhu..

SURIA AMANDA said...

comel rupa Nabila tgh tido...

Zaitun said...

Kalau hari terlalu panas nak buat kerja pun malas,badan cepat letih.

ieda said...

ina...
panas2 ni nak bawa budak lagilah leceh...kesian depa.

lisa..
sb tu tidur dia tak aman kalau ada along & abah..depa suka kacau muka dia sampai terjaga.

kak ton...
hujan best kan...enjin laju jer..hehe

kakyong said...

hening & bening melihat wajah anak tidur...

kakyong pun ade gak terbabas terlelap di ptg hari...
seminggu 2 ni letih lebih.. bulan posa nanti tak tau la camana..

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.